FOTO’S VAN HET PROJECT ERMELOSCHE FRIET BRENGT REURING IN DE REGIO Het gaat goed met de Ermelosche frietzaak. De eerste weken waren een groot succes! Nu dezelfde lijn doorzetten en doorgroeien tot een gevestigde naam. De nieuwe horecaonderneming in Ermelo maakt een mooie start mee, maar dat is vooral te danken aan een goede voorbereiding. F1rstcool (i.s.m.A3interieurbouw) heeft deze startende horecaondernemers gedurende het gehele traject ondersteund en geadviseerd. We hebben elkaar leren kennen op de Horecava 2015 en hebben sinds januari veel contact gehad. Ook tijdens aanvragen van vergunningen en het rondkrijgen van de financien heeft F1rstcool de ondernemer vrijblijvend geadviseerd. Een half jaar later is de zaak ingericht en kan er gaan worden gedraaid. Een mooi proces die veel tijd en aandacht heeft verreist, maar ook heeft geresulteerd in een prachtige Frietzaak! Waar de ondernemers zich richtte op ambachtelijke bereidingswijzen hebben de ontwerpers zich gericht op een bijpassende beeldvorming. De definitieve materialisering en vormgeving zijn echt het resultaat van een goede samenwerking tussen alle partijen

DE ERMELOSCHE FRIETZAAK

AUGUSTUS 2015 De Ermelosche frietzaak is nog geen jaar geopend en krijgt nu al een eervolle onderscheiding in het vakgebied. Waar Ermelo tot een jaar geleden nog niet bekend was met verse friet, is het Gelderse dorp helemaal om door de komst van de Ermelosche frietzaak. En nu eigenaren Wouter, Larissa en Koen van der Haar de AD Friettest 2016 hebben gewonnen, gaat de zaak zelfs 7 dagen per week open. A3interieurbouw feliciteert het jonge Dreamteam en is erg enthausiast over deze verrassende uitslag van de Friettest. We wisten dat de goede samenwerking heeft geresulteerd in een prachtige zaak , maar dat de Ermelosche verse friet ook nog eens tot best verkozen zou worden is echt een kroon op het werk van de ondernemers! De Ermelosche frietzaak maakte al een mooie start mee, maar dat is vooral te danken aan een goede samenwerking en strakke voorbereiding. A3interieurbouw heeft deze startende horecaondernemers gedurende het gehele traject ondersteund en geadviseerd. We hebben elkaar leren kennen op de Horecava 2015 en hebben sinds januari veel contact gehad. Ook tijdens aanvragen van vergunningen en het rondkrijgen van de financien zijn de ondernemers vrijblijvend geadviseerd. Een half jaar later was de zaak ingericht en kon er gaan worden gedraaid. Een mooi proces dat veel tijd en aandacht heeft verreist, maar ook heeft geresulteerd in een prachtige Frietzaak! Waar de ondernemers zich richtte op ambachtelijke bereidingswijzen hebben de ontwerpers zich gericht op een bijpassende beeldvorming. De definitieve materialisering en vormgeving zijn echt het resultaat van een goede samenwerking tussen alle partijen. “Voor ons heeft altijd vastgestaan dat wij onderscheidend willen zijn,'' vult Wouter aan. Als eigenaar van twee webwinkels zat het ondernemen hem al in het bloed.Broer Koen werkte van jongsaf aan in een snackbar en volgde een horecaopleiding. En ook Larissa werkte vele jaren in de wereld van de luxe hotels en volgde voor de frietzaak een cursus gastvrouw in de horeca. ,,Samen vormden we, ieder met onze eigen capaciteiten, eigenlijk een dreamteam.'' Leuk, maar daarmee heb je natuurlijk nog geen verstand van friet maken of het daadwerkelijk runnen van een horecaonderneming. Om te kijken of het plan sowieso levensvatbaar was om in het ruim 26.000 inwoners tellende Ermelo een nieuwe eetgelegenheid te beginnen, volgt er een marktonderzoek. Als het antwoord positief is, is er ook snel een geschikte locatie gevonden. En, hoe opvallend in deze tijd, ook de lokale Rabobank wil onmiddellijk meewerken. Koen: ,,Daarna zijn wij eindeloos bezig geweest met experimenteren. Allerlei soorten aardappels uitproberen. Welke heeft de meeste smaak, welke laat zich het beste verwerken? Hoe lang moet je voorbakken en op welke temperatuur? En hetzelfde voor het afbakken. En welke olie gebruik je?'' (bron:AD)
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Vaartweg 190 8243 PP Lelystad VASTE PARTNER F1rst Cool b.v.
CONTACT info@A3interieurbouw.nl 0320-411762
DE ERMELOSCHE FRIETZAAK
“Voor ons heeft altijd vastgestaan dat wij onderscheidend willen zijn” - Wouter
FOTO’S VAN HET PROJECT ERMELOSCHE FRIET BRENGT REURING IN DE REGIO Het gaat goed met de Ermelosche frietzaak. De eerste weken waren een groot succes! Nu dezelfde lijn doorzetten en doorgroeien tot een gevestigde naam. De nieuwe horecaonderneming in Ermelo maakt een mooie start mee, maar dat is vooral te danken aan een goede voorbereiding. F1rstcool (i.s.m.A3interieurbouw) heeft deze startende horecaondernemers gedurende het gehele traject ondersteund en geadviseerd. We hebben elkaar leren kennen op de Horecava 2015 en hebben sinds januari veel contact gehad. Ook tijdens aanvragen van vergunningen en het rondkrijgen van de financien heeft F1rstcool de ondernemer vrijblijvend geadviseerd. Een half jaar later is de zaak ingericht en kan er gaan worden gedraaid. Een mooi proces die veel tijd en aandacht heeft verreist, maar ook heeft geresulteerd in een prachtige Frietzaak! Waar de ondernemers zich richtte op ambachtelijke bereidingswijzen hebben de ontwerpers zich gericht op een bijpassende beeldvorming. De definitieve materialisering en vormgeving zijn echt het resultaat van een goede samenwerking tussen alle partijen
DE ERMELOSCHE FRIETZAAK

DE ERMELOSCHE

FRIETZAAK

AUGUSTUS 2015 De Ermelosche frietzaak is nog geen jaar geopend en krijgt nu al een eervolle onderscheiding in het vakgebied. Waar Ermelo tot een jaar geleden nog niet bekend was met verse friet, is het Gelderse dorp helemaal om door de komst van de Ermelosche frietzaak. En nu eigenaren Wouter, Larissa en Koen van der Haar de AD Friettest 2016 hebben gewonnen, gaat de zaak zelfs 7 dagen per week open. A3interieurbouw feliciteert het jonge Dreamteam en is erg enthausiast over deze verrassende uitslag van de Friettest. We wisten dat de goede samenwerking heeft geresulteerd in een prachtige zaak , maar dat de Ermelosche verse friet ook nog eens tot best verkozen zou worden is echt een kroon op het werk van de ondernemers! De Ermelosche frietzaak maakte al een mooie start mee, maar dat is vooral te danken aan een goede samenwerking en strakke voorbereiding. A3interieurbouw heeft deze startende horecaondernemers gedurende het gehele traject ondersteund en geadviseerd. We hebben elkaar leren kennen op de Horecava 2015 en hebben sinds januari veel contact gehad. Ook tijdens aanvragen van vergunningen en het rondkrijgen van de financien zijn de ondernemers vrijblijvend geadviseerd. Een half jaar later was de zaak ingericht en kon er gaan worden gedraaid. Een mooi proces dat veel tijd en aandacht heeft verreist, maar ook heeft geresulteerd in een prachtige Frietzaak! Waar de ondernemers zich richtte op ambachtelijke bereidingswijzen hebben de ontwerpers zich gericht op een bijpassende beeldvorming. De definitieve materialisering en vormgeving zijn echt het resultaat van een goede samenwerking tussen alle partijen. “Voor ons heeft altijd vastgestaan dat wij onderscheidend willen zijn,'' vult Wouter aan. Als eigenaar van twee webwinkels zat het ondernemen hem al in het bloed.Broer Koen werkte van jongsaf aan in een snackbar en volgde een horecaopleiding. En ook Larissa werkte vele jaren in de wereld van de luxe hotels en volgde voor de frietzaak een cursus gastvrouw in de horeca. ,,Samen vormden we, ieder met onze eigen capaciteiten, eigenlijk een dreamteam.'' Leuk, maar daarmee heb je natuurlijk nog geen verstand van friet maken of het daadwerkelijk runnen van een horecaonderneming. Om te kijken of het plan sowieso levensvatbaar was om in het ruim 26.000 inwoners tellende Ermelo een nieuwe eetgelegenheid te beginnen, volgt er een marktonderzoek. Als het antwoord positief is, is er ook snel een geschikte locatie gevonden. En, hoe opvallend in deze tijd, ook de lokale Rabobank wil onmiddellijk meewerken. Koen: ,,Daarna zijn wij eindeloos bezig geweest met experimenteren. Allerlei soorten aardappels uitproberen. Welke heeft de meeste smaak, welke laat zich het beste verwerken? Hoe lang moet je voorbakken en op welke temperatuur? En hetzelfde voor het afbakken. En welke olie gebruik je?'' (bron:AD)
“Voor ons heeft altijd vastgestaan dat wij onderscheidend willen zijn” - Wouter
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Vaartweg 190 8243 PP Lelystad VASTE PARTNER F1rst Cool b.v.
CONTACT info@A3interieurbouw.nl 0320-411762
A3INTERIEURBOUW  
A3INTERIEURBOUW  