Mensen herkennen de zaak niet
terug. Voormalig eetcafé de
Knabbelaar en Snackland Holleblok
zijn samengevoegd tot één sfeervolle
cafetaria. Werkelijk alles is
vernieuwd. Mensen die vroeger
voorbij liepen stappen nu binnen.
FOTO’S VAN HET
PROJECT
SPECIAALZAAK MET CHARME EN EEN
SFEERVOL EETHUISJE
Bij Snackland Holleblok draait het voornamelijk
om de specialiteit van het huis: ‘de spareribs’. En
als je dan ergens op specialiseerd dan moet je er
wel in uitblinken natuurlijk. En dat lukt
ondernemer Zakaria Gendi dan ook met verve,
zijn spareribs zijn in de wijde omtrek berucht en
befaamd. De uitstraling van de nieuwe zaak
heeft karakterestieken van een steakhouse. Het
is een mooie mix geworden tussen cafetaria en
grillroom.
SNACKLAND
HUIZEN
SNACKLAND
HOLLEBLOK HUIZEN
JULI 2019
Ondernemers zijn vaak twijfelaars als het
neerkomt om grote beslissingen te nemen.
“Als ik wist dat het zo zou uitpakken had ik
het vijf jaar eerder gedaan” hoor je dan. Zo
stond ook ondernemer Zakaria Gendi voor
een lastige keuze. Wij van A3interieurbouw
schuiven in die fase graag aan voor advies
en het schetsen van een toekomstvisie. De
ondernemer moet 100% overtuigd zijn van
de keuzes die daar uit volgen, maar met
onze ervaring kunnen we vrij goed een
inschating maken van de gevolgen van een
verbouwing. In het geval van dhr. Gendi is
de bestaande situatie volledig op de schop
gegaan. Alle beperkingen van de oude
situatie zijn in kaart gebracht en
meegenomen in het nieuwe ontwerp. Maar
ook keuzes als wel of geen nieuwe puien,
wel of geen gokautomaten behouden, wel
of geen drankvergunning zijn in deze
situatie belangrijke onderwerpen van het
gesprek. Het is aan ons om de ondernemer
niet in hokjes te laten denken. We proberen
dat te doorbreken door te schetsen wat de
gevolgen zijn en welke keuzes aan het eind
van de dag het meeste opleveren voor de
onderneming.
“Als ik wist dat
het zo zou
uitpakken had ik
het vijf jaar
eerder gedaan”
- Zakaria
ADRES
Vaartweg 190
8243 PP Lelystad
VASTE PARTNER
F1rst Cool b.v.